Main Menu

 

Νέο σεμινάριο Ζωγραφικής "Θεμελιώδεις αρχές της ακαδημαϊκής ρεαλιστικής ζωγραφικής" με τους Πρωτοπαπά - De Jager

«Θεμελιώδεις αρχές της ακαδημαϊκής ρεαλιστικής ζωγραφικής»

Σεμινάριο από τους καθηγητές της Barcelona Αcademy of Αrt Κώστα Πρωτοπαπά και Carlr de Jager στην Κόρινθο στα Global Arts Studios 23, 24, 30 & 31 Μαρτίου του 2024

Η δήλωση των καθηγητών:

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι να σας ανακοινώσουμε το πρώτο μας σεμινάριο ζωγραφικής στην Ελλάδα αυτόν τον Μάρτιο/Απρίλιο.

 

Το σεμινάριο είναι σχεδιασμένο για απολύτως αρχάριους καθώς και για άτομα με  εμπειρία, που θέλουν να αναπτύξουν μια ισχυρή θεωρητική και πρακτική βάση στη ζωγραφική ή απλώς να εξερευνήσουν την ελαιογραφία .

Σε αυτό το εργαστήριο θα:

- Εξερευνήσετε τη διαδικασία δημιουργίας ενός ρεαλιστικού πίνακα ζωγραφικής από την αρχή μέχρι το τέλος καθώς και τα υλικά της ελαιογραφίας.

- Μάθετε τεχνικές σχεδίασης και στρατηγικές των ατελιέ του 19ου αιώνα.

- Ανακαλύψετε πώς να αναμιγνύετε και να εφαρμόζετε χρώματα λαδιού.

- Κατανοήσετε τις θεμελιώδεις αρχές της τονικότητας και της θεωρίας χρωμάτων.

Και οι δύο είμαστε ακαδημαϊκά εκπαιδευμένοι και ενεργοί ζωγράφοι. Είμαστε επίσης έμπειροι καθηγητές με χρόνια εμπειρίας στην διδασκαλία στην Barcelona Αcademy of Αrt. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας αυτά που έχουμε μάθει μέχρι στιγμής.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες σε μέχρι 20 (10 μαθητές ανά καθηγητή) για να εξασφαλιστεί ένα πιο φιλικό περιβάλλον και αρκετός χρόνος ανά μαθητή με τους καθηγητές.»

Τα υλικά (χρωστικές λάδια, επιφάνεια ζωγραφικής, καβαλέτο και κάποια πινέλα) θα παρέχονται από την σχολή. Όποιος θέλει όμως μπορεί να έχει τα δικά του χρώματα και πινέλα σύμφωνα με τις οδηγίες που θα πάρει από τους δασκάλους.

Κατεβάστε και το ενημερωτικό φυλλάδιο: https://globalarts.gr/images/2024/Workshop-overview-and-materials-list.pdf

Κόστος διδάκτρων: 680 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Έκπτωση 40% στους μαθητές και πρώην μαθητές της σχολής μας (410 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

Οι πρώτες θέσεις είναι ήδη ανοιχτές για κράτηση: Με την εγγραφή σας στην φόρμα παρακαλούμε στην κατάθεση προκαταβολής 100 ευρώ για επιβεβαίωση κράτησης θέσης. Το υπόλοιπο των διδάκτρων θα καταβληθεί όταν ενημερωθείτε από την γραμματεία της σχολής.

Φόρμα εγγραφής:


Δηλώστε συμμετοχή στο Σεμινάριο "Θεμελιώδεις αρχές της ακαδημαϊκής ρεαλιστικής ζωγραφικής"
. Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.
Έναρξη σεμιναρίου: 23/03/2024

Τρόπος πληρωμής: https://globalarts.gr/payment-options

Κόρινθος: 23, 24, 30 & 31 Μαρτίου - Global Arts Studios

Αυτό το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί ως 4 πλήρεις ημερήσιες, εντατικές συνεδρίες, διανεμημένες σε δύο σαββατοκύριακα. (32 ώρες)

Επικοινωνία με την γραμματεία: 2741073509 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για επικοινωνία με τους καθηγητές και άλλες πληροφορίες:

στείλετε μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εξαμιλίων Έναντι Προαστιακού
20100 
Κόρινθος

Τηλ./Fax: 2741073509

Email:

Social:

 

Copyright © 2024 Global Arts Studios. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.